9.09.2013 г.

Миленита и „Уикеда” подгряват концерта на Ману Чао

Миленита с групата си "Фънки Миракъл", "Уикеда" и реге диджеят Лейзи Фейс ще бъдат подгряващите изпълнители от българска страна в концерта на Ману Чао в София, на 16 септември в зала "Фестивална".
Това съобщават организаторите от "Лауд концертс" и Строежа, броени дни преди дългоочакваното събитие, с което феновете на звездата ще кажат "чао" на лятото.
Ману Чао пристига у нас с екип от 15 души.
Бандата стартира балканското си турне в края на седмицата от Будапеща, а след обиколка по нашите ширини е отправила поглед към далечна Индия.
Пътуващите музиканти ще пристигнат у нас с тур бус, а шоуто се очаква да бъде още по-пищно и "шантаво" в стил Ману Чао, подкрепено и от мултимедия по време на сета.
Колко дълго ще бъде и какво ли може да се случи на 16 – само един човек може да отговори на този въпрос и той се казва Ману Чао.
А фенове знаят какво да очакват от този, който споделя, че: "В България винаги е чудесно"!
Билетите за концерта на Ману Чао са с цена 50 лв. и могат да бъдат закупени в интернет на "Тикетстрийм".
Организаторите напомнят, че броят на билетите е ограничен до 3000.
Новообявеният участник в концерта – групата "Уикеда", ще представи три свои неиздавани досега парчета, специално за събитието, а новината за участието им в него ги завари в студио, записвайки песента с култово заглавие – "Тинтява 6".
Китаристът Росен Григоров сподели, че "Уикеда" са големи фенове на Чао и дори, че творчеството им, в голяма степен е повлияно от неговата музика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар