26.09.2013 г.

„Рики е повери” ще зарадват почитателите на италианската естрада през декември

Почитателите на италианската естрада ще имат малък празник в навечерието на Коледа, тъй като на 21 декември концерт в зала 1 на НДК ще изнесе "Рики е повери". Популярната формация, печелила много награди от фестивала "Сан Ремо", пристига отново у нас по покана на "Жокер медиа".
Макар и вече с внушителна 45-годишна музикална кариера и над 20 милиона продадени албума зад гърба си, групата продължава да концертира активно. При това триото е в оригинален състав - все така чаровната Анджела Брамбати и улегналите като старо вино Франко Гати (70 г.), и Анджело Сотгиу (67 г.). Те няма да излязат на сцената като суперзвезди от миналото, а обещават само две неща - много настроение и популярни, обичани хитове. Като въртените до скъсване в България през 80-те и 90-те години Che sara, Mamma Maria, Sara perche ti amo, Se m'innamoro, Made in Italy, M'innamoro di te и др.
Билети за концерта на "Рики е повери" вече се продават в системата на "Ивентим" и в новия билетен център на НДК на цени от 30 до 80 лв. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар