4.12.2012 г.

Молът на Карфур в Стара Загора отваря около Коледа?


Неофициален сайт подгрява интересът, работа само в jobs.bg

Така би трябвало да изглежда търговския център, след откриването
Информацията за молът на Карфур в Стара Загора остава обвит в мистерия. Хипермаркетът от френската верига вече е наел голяма част от персонала, но няма смисъл да се проверява на място, където вървят довършителни работи. Работа в Карфур и останалите търговски обекти може да се търси само през интернет – jobs.bg, съветват препатили. От наетите вече служители, неофициално се коментира, че молът ще отвори врати на 20-ти, този месец. Това обаче не е сигурно! Най-вероятно ще бъде дни по-късно, преди Нова година.
Появи се и неофициален сайт на най-новия старозагорски търговски център. В него пише:
Въпреки предвидените огромни за района размери, инвеститорите в Сити Мол Стара Загора смятат, че градът няма нужда от още един кино салон. Но не бързайте да се разочаровате. Молът, който се очаква да отвори врати през септември 2012 година, обещава да предостави на старозагорци много причини да го посещават. Първата е наличието на хипермаркет Карфур на територията на търговския център. На обща площ от около 70 000 квадратни метра ще бъдат разположени около 100 магазина, представители на известни и не толкова известни марки. Самият търговски център ще бъде на две нива, а благодарение на стъкленият покрив, през по-голямата част от денонощието, осветлението ще е естествено. Предвижда се да се озеленят и част от покривните площи, което определено ще представлява интерес за бъдещите клиенти на мола. Въпреки липсата на кино, ще има достатъчно ресторанти, барове и места за бързо хранене, които могат да задоволят всеки вкус. За хората с автомобили, Сити Мол Стара Загора ще разполага с около 1200 паркоместа.  Да се надяваме, че усложнения няма да има и молът ще отвори на време, за да приюти старозагорци от есенните дъждове.
Обектът ще представлява търговски център с ключов наемател Карфур хипермаркет и търговска част, помещаваща повече от 80 магазина кафенета и заведения за хранене. Комплексът ще разполага с две подземни нива за паркиране. Локация:Стара Загора Местоположение:Обектът се намира на 5 минути с кола от центъра, разположен на главния булевард Никола Петков. Разположението осигурява лесен достъп от и към магистрала Тракия (свързваща София Пловдив - Бургас).Достъпност: Разположението на обекта осигурява отличен достъп за придвижване с кола и обществен транспорт. 15 линии на градски транспорт свързват центъра на града с жилищните зони, като спирката на градският транспорт е точно пред проекта. Обхват:Общо 677, 792 човека, от които: Основен район на потенциални клиенти (10-15 мин. с кола) 165,111 души Вторичен район на потенциални клиенти (20-25 мин. с кола) 196,979 души Периферен район на потенциални клиенти (30-40 мин. с кола) 315,702 души.Описание на проекта: Разгърната застроена площ с паркинг 73. 247 кв. м. Разгърната застроена площ без паркинг 34. 191 кв. м. Нетна отдаваема площ 24. 789 кв. м. * Карфур 8.609 кв. м. * Площ магазини без хипермаркет 16,180 кв. м. * Площ магазини партер 4,130 кв. м. Разпределение по етажи -2 подземно ниво паркинг -1 подземно ниво паркинг Партер Търговска част ; Карфур хипермаркет Първи етаж Търговска част;Търговски Микс Във фокусът на търговския микс ще бъдат модни стоки и аксесоари, с ключов наемател Карфур хипермаркет. Проектът е предназначен да доставя необходимото разнообразие от продукти и услуги в областите, изброени по-долу: Мода Обувки и аксесоари Модни аксесоари Детска мода и обувки Козметика Подаръци Услуги Стоки за дома Заведения за хранене Брой Магазини:30 на партерно ниво / 70 на първо ниво.Паркинг-995 подземни паркоместа Дата на Откриване-Септември 2012 г.
Естествено информацията не е актуална. Карфур трябваше да отвори търговския си център преди около две години. Проблеми с финансирането забави строежа. Сигурно е едно, рекламната кампания преди откриването ще е кратка, а опашките и потребителската истерия –сигурни! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар