27.12.2012 г.

Изгодни билети за „Пърпъл” само до края на януари


Легендарните "Дийп пърпъл", макар и вече на преклонна възраст, отново ще опитат да разтресат българската публика. Те пристигат за фестивала "Каварна Рок Фест 2013", съобщиха организаторите. Той ще се проведе малко по-рано от обикновено - на 1 и 2 юни, концертът на "Пърпъл" е във втория ден.
В края на април 2013-а ще излезе и новият албум на "тъмнолилавите", а българската публика ще е сред първите в Европа, които ще чуят новите им песни. Тавата излиза след голяма пауза - последният студиен запис на "Дийп пърпъл" беше Rapture of Deep (2005). Същата година бе и предишното им гостуване на стадион "Калиакра" в града на Цонко Цонев. "Пърпъл" са идвали още няколко пъти у нас - първият им концерт в София бе през 1998-а, а последният засега - 2007 г. Днес те са Иън Гилън - вокал, Роджър Гловър - бас, Иън Пейс - барабани, Стив Морз - китара, и Дон Еъри - клавишни. От най-славния им състав липсват Ричи Блекмор, който отдавна се отдаде на ренесансовата музика, и починалият по-рано т.г. Джон Лорд. Една от новите им песни - Above and Beyond, е посветена на покойния гений на клавишите.
Промоционални билети за двата дни на "Каварна Рок Фест" вече са пуснати в продажба на цена от 70 лева. Промоцията ще продължи до 30 януари, като след това двудневният билет ще бъде на цена от 90 лева, а еднодневният - от 60 лв. Предстои да бъдат обявени останалите гости. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар