20.12.2012 г.

Български музикален проект е в челото на топлиста в Щатите


Български проект на Милен Врабевски и Джоун Лоутън (JohnLawtonmusic.com) оглави американската класация за прогресив рок I Am Entertainment, съобщиха от АБА, част от София Мюзик Ентърпрайсис.
Само месец след старта на световната премиера на "Fairytale" - част от изцяло българския проект "The power of mind", сингълът се изкачи на трето място в американската музикалната класация за прогресив рок.
Проектът е продуциран от Intelligent Music /Милен Врабевски.
Музиката, текстът, аранжиментите на песните са на Милен Врабевски, а песните в албума са изпълнени от легендарния вокалист на "Юрая Хийп" Джон Лоутън.
"Феновете, които познават творчеството ми през годините очакват нещо ново и с "The Power Of Mind" получават колекция отлични песни, добре изсвирени и продуцирани и особено една, с която аз съм много горд..., така че се уверете сами и прослушайте албума", споделя Джон Лоутън.
"Много добре продуциран прогресив рок албум. Музиката на моменти прескача от високоговорителите към вас.
На места напомня за хубав Бродуейски мюзикъл, на места за много добър концептуален албум", е оценката на британско Classic Rock Radio за албума, който беше представен в средата на ноември.

Няма коментари:

Публикуване на коментар