30.11.2011 г.

Един е лозунга – Бойко в Берое

Че премиерът ни Бойко Борисов е многофункционален, това го знае всеки. Той може да управлява страната, да командва полицията, да владее карате, да рита футбол, да бие на тенис, да рисува... Е, още не е пропял, но пък никога не е късно за подобна сценична изява. Особено пък в България. Пък и по-добре да пропее, отколкото да стане шахматист, че жална му майка на Веско Топалов.
Той е и първия в историята ни министър-председател, който има реални шансове да стане "Футболист на годината“. Митко Бербатов изостава с над 1000 гласа в онлайн гласуването. Въобще каквото каже Бойко, това става. Казва стройте магистрали и хората строят, казва гласувайте за ГЕРБ и гласуват. Вярно отказа да стане почетен художник, щото рисуването му е само извънредно хоби, но във футбола има сериозни успехи – в аматьорската Бистрица.
На въпрос на досадните журналисти Бойко отговори – че аз съм си най-добрия футболист. Тези му качества не бива да се пропиляват напразно. Затова идеята ни, като истински верни привърженици на Берое е, премиерът да бъде привлечен като център нападател в старозагорския тим. И без друго той е първия държавен клуб, осиновен от теца по най-висша препоръка, разбирай, на Него!!! Така закъсалия тим на Илиан Илиев ще може да се откъсне от компанията на средняците и отново да гони по-високи цели – шампионската титла и Купата.
Ползите от такъв безспорен, във всякакъв смисъл лидер са огромни. Първо, Бойко никой няма да се престраши да фаулира. Герберите от цялата страна ще се присъединят към многобройните привърженици на зеленобелите. Противниците ще останат съвсем малко – само турците и няколко останали недобити комунисти. Със сигурност подобен център нападател ще донесе и дългоочакван клубен български успех в европейските турнири. Защото Бойко го познават добре и в Европа – знаят, че той загуби не търпи. Отделно беройци ще имат гарантирано място на поне един свой играч в националния отбор, който с такова попълнение няма как да не спре да се излага, поне в квалификациите. Затова продължавайте да гласувате, какво там значат някакви Бербатовци, Божиновци и други родни футболисти?

Няма коментари:

Публикуване на коментар