16.08.2012 г.

Снежанка отпада във втория филм за историите и с Ловеца


Филмът „Снежанка и ловецът” ще бъде продължен като трилогия, но във втория филм вероятно ще отпадне… Снежанка! Причината е скандалът, в който се забърка актрисата, изпълняваща главната роля в оригинала Кристен Стюарт.
Звездата от “Здрач” и половинка на Робърт Патинсън призна, че е имала връзка с режисьора Рупърт Сандърс.
Заедно със Стюарт във филма участваха още Крис Хемсуърт, Шарлийз Терон, Боб Хоскинс, Рей Уинстън и Ник Фрост.
Първоначалните планове на компанията бяха оповестени по-рано. Тогава се смяташе, че продукцията ще се разрасне в трилогия, като втората част е щяла да бъде посветена на Снежанка. В третата серия главната роля е била планирана за персонажа на Хемсуърт – Ловеца.
Сега студията разглежда други варианти. 
Вече се знае, че от Universal са се свързали със сценариста Дейвид Кеп ("Война на световете"), който трябваше да поработи над сюжета над втората серия. Но сега и неговото участие в този проект отпада. Все още няма информация за това дали студията ще продължи да работи със Сандърс.
Представители на компанията не уточняват причината за взетото решение. Възможно е Universal просто да не са доволни от финансовите показатели от първата част, въпреки че продукцията до този момент е събрала 389 милиона долара с бюджет 170 милиона долара, отбелязват от изданието.
Причина за отказа Стюарт да участва във филма може да се дължи и на факта, че след "Здрач" тя се превърна в най-високоплатената актриса в Холивуд.

Няма коментари:

Публикуване на коментар