8.08.2012 г.

Пак торта с черешка наесен по Нова


Пак черешка с торта ни готви Нова телевизия, но този път няма да гледаме забавните Нед и Тити Папазов, а обикновени хора. Ако искаме, разбира се!
„Черешката на тортата – ти си звездата” – това е името на третия сезон на предаването.
Новото име на шоуто идва и с напълно нова концепция – този път под светлините на прожекторите няма да застават известни личности, а зрителите и всички любители кулинари. Така всеки, който смята, че притежава завидни умения в кухнята, вече има реалния шанс да се превърне в новата кулинарна звезда на Нова ТВ.
Бъдещите участници ще доказват уменията си пред зоркото око на емблематичния шеф Иван Манчев. След като в два поредни сезона коментираше представянето на звездите, сега той отново ще следи кой се справя най-добре като домакин.
Кастингът за „Черешката на тортата – ти си звездата” стартира още на 7 август. Всички, които искат да бъдат част от третия сезон на шоуто, могат да се записват за участие на официалния сайт http://chereshkata.novatv.bg/ , както и да получат повече информация на телефон 0882 042 124.
На уеб страницата на предаването кандидатите ще намерят инструкции и съвети от самия Иван Манчев, като именно той ще има тежката задача да избере бъдещите кулинарни звезди от всички кандидатствали.
Желаещите трябва да попълнят форма за регистрация, да качат снимка на приготвено от тях ястие или 30-секундно видео, в което представят кулинарното си произведение. Задължително условие е да имат навършени 18 години, както и да не са професионални готвачи.
„Сега е моментът да блеснеш” – това е посланието, което продуцентите от Паприка Латино отправят към всички зрители, а кои от тях ще мерят кулинарни сили в ефира на Нова ТВ, ще стане ясно наесен в „Черешката на тортата – ти си звездата”. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар