13.08.2012 г.

Алф се връща на екрана, обаче на големия


"Сони Пикчърс Анимейшън" придоби правото да пренесе приключенията на рошавия извънземен на големия екран
Изглежда, че Алф се завръща - този път на големия екран.
Киностудиото "Сони Пикчърс Анимейшън" придоби правата върху класическия ситком от 80-те години и планира да направи филм, в който да използва новите технологии, за да пресъздаде знаменития извънземен.
В оригиналния телевизионен сериал, излъчван между 1986 и 1990 г., Алф беше кукла.
Кукловодът Пол Фуско сега е част от продуцентския екип. Джордан Кърнър и създателят на Алф Том Патчет също ще са продуценти на лентата.
За онези, които са твърде млади да си спомнят сериала, "Алф" - съкратено от извънземна форма на живот (Alien Life Form), разказва историята на дружелюбно, но доста саркастично мъхесто извънземно.
Уили Танер е обикновен семеен човек, чийто спокоен живот в предградията е разтърсен, когато рошавото същество от Космоса катастрофира с кораба си върху покрива на неговия гараж и решава да заживее в къщата му.
На родната си планета Алф е известен като Гордън Шамуей. Той е роден преди близо 300 години в долната източна част на Мелмак, където небето е зелено, тревата - синя, а хлебарките - синеоки.
Има осем стомаха и един от любимите му деликатеси, които открива на Земята, са котките.
Така постоянен обект на апетита му става домашният любимец на сем. Танер, когото извънземният периодично пробва да хипнотизира с думите: "Лъки, ти си геврек..."
Темпераментният извънземен, наречен Алф от децата на Танер - Лин и Брайън, бързо разстройва домакинството с необичайните си навици и нужда от грижи. Въпреки това те се привързват към Алф и искат той да остане, докато майка им Кейт е против.
Неговият полет обаче не остава незабелязан за агентите, разследващи извънземни форми на живот, а тяхното най-голямо желание е да го заловят и подложат на всевъзможни изследвания.
За да го спасят, семейство Танер го приемат в дома си, а много скоро и в сърцата си. Условията обаче са: първо - никой да не разбира за това; и второ - менюто му да изключва котката Лъки

Няма коментари:

Публикуване на коментар