28.02.2014 г.

Още две книги на Агата Кристи издаде „Ера”, допълвайки поредицата до №50

Два романа на Агата Кристи от поредицата на издателство „Ера” вече са в книжарниците.

Агата Кристи – ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща. Също като нея героите й са находчиви, оригинални и популярни по цял свят, а романите й – вечно живи.
Днес Агата Кристи е най-известната авторка на криминални романи в света. Нейните осемдесет романа са преведени на над четирийсет езика и са продадени в над два милиарда екземпляра. Емблематичните й герои Еркюл Поаро и госпожица Марпъл й спечелват титлата „Първата дама на криминалния жанр”.

„Тайната на имението” (номер 49 от поредицата)

Антъни Кейд се съгласява да направи услуга на свой приятел, която ще му донесе бързи пари. Задачата изглежда лесна – той трябва да достави политически мемоар на лондонски издател. Оказва се, че пратката съдържа повече от скандалните тайни на европейски благородник. Тя е свързана с убийство! Стъпките на жертвата водят до мистериозно имение. Тъмни тайни и смъртоносни заплахи очакват всеки, който се осмели да влезе в него.

„Третото момиче” (номер 50 от поредицата)

Докато Еркюл Поаро се наслаждава на закуската си и на чашата горещ шоколад, млада жена нарушава спокойствието му. След като признава, че може би е извършила убийство, тя внезапно си тръгва, оставяйки разказа си недовършен. Заинтригуван Поаро решава да открие мистериозната дама. По време на разследването, той попада в бохемския свят на млади художници. А момичето е изчезнало без следа...

Няма коментари:

Публикуване на коментар