29.04.2013 г.

Елица и Стунджи подгряват европейците преди финала на Евровизия

Елица Тодорова и Стоян Янкулов трескаво се готвят за участието си в тазгодишното издание на конкурса "Евровизия". 
Дните им са строго разграфени - изтощителни 6-часови тренировки, трансов барабанен ритъм, строга дисциплина и режим на репетициите на българската песен - „Само шампиони”, издадоха от БНТ. 
Двамата повдигнаха малко завесата за изненадите, които ще поднесат на зрителите в Малмьо, Швеция. В шоуто ще се включи обещаващ млад изпълнител, който тепърва ще набира скорост в хип-хоп средите. За него Елица казва: “Той е моят нов самурай!”.
Стоян пък е поканил три нови бек вокалистки от формация „Драгостин Фолк Национал” на професор Стефан Драгостинов, които да засилят традиционно българското звучене на песента. 
Елица и Стоян са с изключително натоварена програма преди полуфинала и финала на Евровизия. Докато Стоян свири в Брюксел, Елица ще отлети за Амстердам, където на 13 април участва в най-голямото промо събитие преди конкурса – „Евровизия на концерт”. Там тя се качи на сцената с участниците от още 15 държави. 
За първи път ще бъде представен и един от новите попълнения в „Само шампиони”.  Засега обаче имената на новите изпълнители се пазят в тайна.
България ще се представи на втория полуфинал на Евровизия на 16 май 2013 г. Големият финал е на 18 май.

Няма коментари:

Публикуване на коментар