25.04.2013 г.

Комшии купуват първия български „Пред разкритие”

Първият български шортком "Пред разкритие", който се излъчва всеки четвъртък от 17 . в най-големия сайт за видеосподеляне в България Vbox7.com, по всяка вероятност ще бъде излъчен и в съседните ни държави. Форматът е много подходящ за гледане и чрез мобилен телефон.
Македония, Сърбия и Румъния водят едновременни преговори с продуцентите от "Филипс ТВ" (Philips TV), като от екипа споделят, че в следващите няколко седмици ще бъдат финализирани предварителните договори.
До момента "Пред разкритие" отбелязва огромен зрителски интерес.
Първите три епизода са събрали повече от 50 хил. гледания.
"Много сме щастливи от резултатите до момента, както и от позитивните коментари и препоръки, които ежедневно получаваме. Целият екип продължава да работи усилено, тъй като заснемането на финалния епизод тепърва предстои", споделят сценаристите и продуцентите.
"Пред разкритие" е първият онлайн сериал у нас.
Всяка серия е с продължителност между 3 и 6 минути, а зрителите имат възможност да избират между два финала, което също се прави за пръв път у нас.
Онлайн сериалът се излъчва всеки четвъртък от 17 ч., като първият сезон се състои от 8 епизода.
В ролите виждаме Пламена Гетова, Маргарита Хлебарова, Станислав Тодоров, Тодор Димитров, Сами Антонов и Божана Мановска. Гост-звезда е Митко Павлов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар