24.04.2013 г.

„Интимен наръчник на блогъри” вдъхнови обявяването на литературен конкурс


Издателство Ера организира конкурса „Напиши, щракни и се гмурни в пъкления казан на флирта“! Посветен е на книгата, която ни разсмя истински – „Интимен наръчник за блогъри“ от Ник Сполдинг! Наградите са страхотни, а условието е повече от лесно!
Участниците трябва да изпратят кратка история, описваща най-забавната интимна среща, на която са присъствали. А тези, които не са майстори на перото, могат да участват със снимки и да ни „разкажат” за своята провалена среща в кадри.
Голямата награда е ваучер на стойност 100 лв., с който победителят може да купува книги от сайта на издателство ЕРА до края на 2013 г. Подготвили сме и още две награди – ваучер на стойност 50 лв. и екземпляр от „Интимен наръчник за блогъри“ на Ник Сполдинг!

Нещастието си търси компания –
а да списваш блог е добра терапия, когато си закъсал.

Джейми:
От две години съм сам. Но мъжът не издържа дълго без добра жена до себе си.
Под “добра жена” имам предвид, разбира се, жена със сърдечен ритъм и без кожни заболявания, а “до себе си” означава – “върху него и съблечена”. Травмата от жестоката раздяла с Карла ме разочарова от нежния пол, ала опитайте се да вразумите глупавия ми пенис!
Лора:
Снощи потъпках и последната си искрица достойнство с гнусно деяние, което никога няма да успея да изкупя. Единственото ми оправдание е, че го направих, подтикната от необходимостта “да се върна в играта”. Напълно необяснимо е защо реших, че да „блудствам” с двайсет и девет годишен брокер с увиснали клепачи е най-уместният метод да го направя.
Не съм такова момиче все пак. Дори не бях целувала мъж преди третата среща.

Вдъхновение за този роман Ник Сполдинг е получил от своята годеница. Самият той споделя: „След няколко разговора, обвити в алкохолни изпарения, с пъстрата група безпътници, които наричам свои приятели, събрах достатъчно материал за тази книга. Повече от достатъчно всъщност.
Да намериш любовта на живота си се оказва начинание, изпълнено с подводни течения, водовъртежи и унизителни провали. Съдейки по историите, които чух през последните месеци, честно казано, си е истинско чудо, че изобщо създаваме връзки.
Джейми и Лора не са действителни личности, но изпитанията и превратностите, които преживяват, със сигурност са реални.
Тази книга е посветена на всички, гмурнали се в пъкления казан на флирта и успели да запазят усмивките си.”
С над 370 000 продадени електронни екземпляра, Ник Сполдинг е сред десетте най-продавани автори в интернет.

За автора:
Ник Сполдинг е писател, който, колкото и да се старае, сякаш не е в състояние да пише сериозно. Цял живот е работил в сферата на комуникациите – в медиите и маркетинга. Понеже да си изкарваш прехраната, дрънкайки небивалици, понякога доскучава (освен ако не си политик), решил да опита да пише комична проза – и пожънал приличен успех, трябва да признаем. Ник живее в Южна Англия с годеницата си. Наближава четирийсетте с обичайния ужас на обречен да извърви пътя до гилотината, страда от време на време от безсъние и все още е поклонник на Батман. През 2012 година Ник Сполдинг е сред десетте най-продавани автори в интернет. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар