3.10.2011 г.

И Виктор Калев бяга от Слави в „Комиците”

Тези дни стана ясно, че Виктор Калев този път съвсем сериозно напуска Слави. Актъорът в момента е в трансфер и се очаква да премине към арт гилдията на друго предаване на Би Ти Ви, именно „Комиците”. Всъщност това, че Виктор Калев  смята да премине в по – рейтингов отбор не е никаква изненада. Историята показва, че когато   комикът се присъедини към екипа на Дългия той на практика, заби нож в гърба на Камен Воденичаров и  „Каналето”. Явно е, че Виктор Калев си знае цената и си обича професията, но винаги предпочита по – успешното за момента  или за себе си  винаги избира само най -доброто. След като „Шоуто на Слави” започна да се изхабява и по този начин ограничи възможностите за изява на талантливия актъор то, той най – накрая е решил да приеме по – добрата алтернатива в лицето на „Комиците“.
Виктор Калев като "евтина проститутка" в "Шоуто на Слави"
Що се отнася до Виктор Калев и неговата позиция той констатира, че  не ставало въпрос за някаква разпра със Слави Трифонов или още по – малко с някой от сценаристите в екипа. Виктор сподели още, че също  като наскоро дезертиралата беквокалистка Нели Петкова запазва добро чувство към всичките си колеги, но е решен да поеме по друг път. Решението си Виктор Калев аргументира ясно и категорично : „скоро хората ще забравят собствения ми облик и ще ме припознават като евтина проститутка“ от     “ Шоуто на Слави”.
За момента не е ясно, как Слави Трифонов ще поеме поредния удар под кръста все пак Любо Нейков и Руслан Мъйнов  също предпочетоха „Комиците” пред неговото шоу. В крайна сметка конкурентното на Слави предаване   „ Комиците” май се очертава като пристан за талантливите актъори, които искат да се спасят от учиндолския вечен ерген.

Няма коментари:

Публикуване на коментар