28.10.2011 г.

Каскадьор загина при снимките на „Непобедимите 2”

Инцидентът станал на снимки край Елин Пелин, малко след 19.00 часа снощи. При една от каскадите бил произведен взрив. В лодката били двама каскадьори, единият загинал, другият е тежко ранен.
Каскадьор от голямата холивудска продукция „Непобедимите 2", която се снима в България, е починал в софийска болница, съобщи НТВ. Инцидентът станал по време на снимки край Елин Пелин, малко след 19.00 часа снощи.
Двамата каскадьори от китайски произход са били в гумена лодка във водите на язовир "Огняново" край Елин Пелин, когато при една от каскадите е произведен взрив. Единият от тях е загинал, а другият е бил тежко ранен и е настанен в болница "Токуда." От „Света Анна" потвърдили пред НТВ, че при тях е починал каскадьор от китайски произход. По случая е образувано досъдебно производство.
 В края на септември в "Ню Бояна Филм" започнаха снимките на "Непобедимите 2". Режисьор на филма е известният Саймън Уест. След "Конан Варварина"3D, това е поредната международна мегапродукция, която ще се реализира в България, с бюджет над 80 милиона долара. В продукцията се снимат световноизвестни актьори като Жан-Клод ван Дам, Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар