18.10.2011 г.

Бандерас с котешка премиера на 3 D

Едни от най-известните пухкави знаменитости в Холивуд преминаха грациозно по червения килим за котешката премиера на анимационното приключение „Котаракът в чизми” 3D.
Антонио Бандерас, който озвучава легендарния котарак Пух, се появи на първата в света котешка премиера в целия си блясък и с широка дяволита усмивка.
Случайно спрели да дращят наоколо и да преследват искрящи предмети, под светлините на прожекторите се появи каймакът на холивудския котешки елит. Cat Blanchett, Don Cheetah, Leonardo di Catrio, Zach Galifurnakis, The Real Housecats от Бевърли Хилс, Kitty Perry и Justin Timberlynx позираха за снимки със звездата във филма Антонио Бандерас.
Приветливият и изтънчен испанец Антонио Бандерас дава гласа си на чаровника Пух още през 2004 г., когато излиза вторият филм за „Шрек”.
„Котаракът в чизми” 3D проследява историята на най-добрия приятел на зеленото чудовище преди тяхната среща.
Прословут боец, любовник и разбойник по това време Котаракът в чизми се превръща в герой, като се впуска в приключение с отраканата Кити Лапичката и с „мозъка” на компанията - Хъмпти Дъмпти, за да спасят родния му град. Това е истинската история за Котката, Мита, Легендата....Чизмите.
В духа на приключенията, които Пух, Кити и Хъмпти Дъмти ще предложат на големия екран, е и поканата към всички български пухоловци да станат част от родния екип, озвучил филма на DreamWorks Animation.
Официалната премиера на “Котаракът в чизми” 3D в България е на 23 декември 2011 г. в 3D и избрани 2D кина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар