15.10.2013 г.

Пускат на пазара новата версия на Windows 8.1 за малко под 200 долара

Дългоочакваният ъпгрейд на Windows ще стане факт тази седмица. Microsoft ще пусне по магазините Windows 8.1 на 18 октомври. Ден по-рано пък собствениците на Windows 8 ще могат да се възползват от безплатно актуализиране към Windows 8.1. Какви са нововъведенията?
По принцип в Windows 8 може да търсите едновременно на компютъра, в приложенията и в интернет. Сега благодарение на Bing резултатите от това търсене ще са в по-ясна графика, което ви дава възможност незабавно да действате и да стартирате приложения. Търсите, щраквате, готово.
Магазинът на Windows разполага вече с нов дизайн, който улеснява намирането и изтеглянето на нови приложения. А приложенията, които са включени в Windows 8.1 Preview, ви дават безброй интересни възможности.
Вече може да пуснете слайдшоу на екрана при заключване, като изберете любимите си картини.
SkyDrive вече е местоположението по подразбиране за запис на документи. По този начин винаги разполагате с файловете си, където и да се намирате, дори когато сте офлайн.
Получавате възможност да изпробвате и новия Internet Explorer. Internet Explorer 11 Preview, който по принцип е създаден за управление с докосване, по-бързо зарежда страниците, поддържа и успоредно сърфиране в сайтовете.
Въпросът "Колко струва сега Windows?" получава все същия отговор - Windows 8.1 се предлага за 119.99 долара, докато Windows 8.1 Pro версията е на цена от 199.99 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар