25.10.2013 г.

Светльо Витков и неговите легенди на турне в 10 града

Преди обиколката Светльо направи култово послание към феновете си
Светльо Витков и Легендите стартират турне, което ще обиколи 10 града в България.
Първият концерт ще бъде в столичния бар Rock It на 30 октомври. Освен от собствения си репертоар бандата ще представи и песни на Хиподил.
Преди обиколката Светльо направи и обръщение в типичния си стил:
"Знаем, че не харесвате нашата музика. Знаем, че сте отвратени от нашите песни. Знаем, че ви е писнало от гадните ни концерти. Знаем, че не ви интересува нашето турне... На вас пожелаваме приятно гледане на Музикална Ака-демия и като цяло на канал Планета. Ставайте "звезди" и гейте, пардон грейте на небосклона на българската е-страдна и поп фолк музика. За останалите, които не понасят лигави певци и певици с "невероятен глас" и нито една собствена песен, ставаща за нещо – за тях феновете на истинската пънк-рок музика е нашето турне. Който ни е виждал на живо знае - мачкаме! Приятно пого!".
След първия концерт турнето ще продължи в Плевен (2.11 Galaxy Bowling), Стара Загора (08.11. клуб Jam), Русе (09.11 клуб Max), Пловдив (15.11. клуб Polinero), Варна (16.11. клуб Vintage), Своге – (22.11. Art Rock Café), София (23.11. клуб Строежа), Благоевград (28.11. клуб Underground), Добрич (20.11. The Maze) и ще завърши в Силистра на 30 ноември в клуб Soda.

Няма коментари:

Публикуване на коментар