10.10.2013 г.

За два дни спират движението по централния булевард в Стара Загора

Движението на моторни превозни средства и тролейбуси през почивните дни ще бъде спряно в ремонтирания участък на централния булевард „Цар Симеон Велики" в Стара Загора заради поставянето на маркировката.
След приключването на ремонта и рехабилитацията на участъка от булеварда и изтичането на необходимия технологичен срок, започва поставянето на хоризонтална маркировка от структурен студен пластик и обикновена маркировъчна боя с перли върху повърхността на асфалтовата настилка.
Поставянето на хоризонталната маркировка върху двете платна за движение на бул. „Цар Симеон Велики", в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий" до бул. „Крайречен", ще започне от 8:00 часа на 12 октомври и ще приключи до 17:00 часа на 13 октомври, включително.
В този участък ще бъде спряно движението на личен, обществен и договориран транспорт и на автомобили, извършващи транспорт за собствена сметка. Тяхното движение ще се осъществява по обходен маршрут:
-за движещите се посока запад - изток: ул. „Генерал Гурко" - бул. „Св. Патриарх Евтимий" - ул. „Христо Ботев" - ул. „Ангел Кънчев" - бул. „Славянски" и обратно.
В същия интервал от време ще бъде спряно движението на тролейбусите в участъка.
Ще бъде подменена и вертикалната пътна маркировка за посоченото време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар