26.03.2013 г.

Наши и чужди илюзионисти се събират за Stars of the magic


На  4 април  2013 от  19:00 часа зала 3 на НДК ще бъде омагьосана с невероятния спектакъл Stars of the magic по идея на известният маг Боби Шоу и Шехерезада .
Stars of the magic e грандиозен магичен спектакъл, който се реализира за първи път в България със специалното участие на  мега звездите на магичното изкуство и гости от чужбина.
Публиката ще стане свидетел на невиждани до този момент трикове и илюзии в това велико и древно изкуство, което ще бъде представено от най-добрите илюзионисти на България и Европа, като прословутият Астор, Боби Шоу, Шехерезада – МАГ 2012, Mr. Gogo – един от малкото хора, който практикува ментализъм (жанр в илюзионното изкуство свързан със четене на мисли и свръхестествени неща), Грифони – председател на сръбския клуб на илюзионистите, Паоло – специален гост от Италия, Весо Шоу – комична магия, Дани Магик и др.
В спектакъла ще бъдат представени всички жанрове на магичното изкуство (фокуси, илюзии, манипулации, ментална магия, close up). В спектакъла зрителите ще имат възможността  за пръв път да видят  най-новите постижения в областта на модерната магия както и представянето на млади изпълнители с особени и доказани постижения в областта на илюзионното изкуство.
Спектакълът се организира по идея на известните български илюзионисти Шехерезада и Боби Шоу и любезната подкрепа на "Съюза на илюзионистите в България."
Билети на цени от 15 лв. в касите на НДК, eventim.bg, tichetstream.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар