18.03.2013 г.

Бойко Борисов води и в залозите за нови победи в „Избори 2013”

След като победи да всички избори, разби „Октопода” и Тройната коалиция, Бойко Борисов победи и сам себе си – подавайки оставка, т.е. не го свалиха, а той сам… Но победите не спират дотук…
Играта „Случайни събития” в букмейкърските пунктове е сравнително нова. Тя стартира с прогнози за италианската политика – кой ще е премиер на Апенините? По-късно бяха включени и други „анкети” – за автомобил на годината, за името и националната принадлежност на новия папа и т.н. Няма как, залози вече има и за българската политика. Динамичните проблеми в страната обаче промениха датата за финал на залаганията – сега е 11 май, по точно до 23 часа на тази дата. Дотогава, съвсем законно може да се спечели и от любимата политическа партия или лидер.
Възможностите са много! Премиерът в оставка Бойко Борисов и партия ГЕРБ са с най-ниски коефициенти, съответно 1,5 и 1,3, следователно, според букмейкърите са с най голям шанс да съставят нов кабинет, след успех на вота. БСП е веднага след тях с 1,8. Най-малък е шанса на ”Атака” и РЗС – техните коефициенти са над 100, но и евентуалния им успех би осребрил най-голяма сума за престрашилите се да заложат на тях.
Друга възможност е да се търси печалба от прогноза за политическата принадлежност на мажоритарния кандидат, от залог за броя на действителните гласове, за евентуална коалиция, за първите три формации, за разликата между първата и втората политическа сила, колко от тях ще влязат в парламента, дори и за броя на недействителните бюлетини и т.н.
От букмейкърските пунктове засега мълчат, и не казват има ли мераклии да печелят от политическите залози. Информация можели да дадат само пиарите на „Еврофутбол”…

Няма коментари:

Публикуване на коментар