27.03.2013 г.

Брат Пит продуцира и спасява света в"Z-та световна война"

 Холивудският ас Брад Пит ще спасява света от зомбита и едновременно с това ще продуцира нова лента с апокалиптична нотка - "Z-та световна война", чиято премиера е на 21 юни 2013 г., съобщават от "Форум филм".
Създаден по едноименния бестселър на Марк Брукс, издаден и у нас, филмът разказва за бивш представител на Обединените нации, на когото е поверена мисията да спаси света от зомби пандемия.
В търсене на отговори как да спре унищожителното нашествие, Гари Лейн (Брад Пит) обикаля целия свят, решен да намери начин да спаси не само милиарди непознати, но и собственото си семейство.
Под напрежението на тиктакащия часовник и нарастващия ужас по света, мисията на Гари Лейн е да разреши загадка, която е на път да унищожи човечеството.
С новият трейлър на "Z-та световна война" създателите на филма демонстрират впечатляващо съчетание на реализъм и визуални ефекти в пресъздаването на световна война от нов вид и разкриват детайли за мисията, на която героят на Брад Пит поема, за да спаси човечеството.
Той е професионалист, чиито разкрития могат да предотвратят надвисналия глобален апокалипсис, но едновременно с това е и обикновен човек, чиято непрестанна мисъл и грижа са насочени към собственото му семейство. \
Режисьор на филма е Марк Фостър, а екранни партньори на Брад Пит са Матю Фокс, Дейвид Морсе, Мирей Енос, Джеймс Бадж Дейл и др.
С над 600 хил. продадени копия, романът "Z-та световна война" на Марк Брукс се задържа 4 седмици в класацията на "Ню Йорк Таймс" за най-продавана книга. У нас той е на книжния пазар от тази пролет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар