28.03.2014 г.

Този уикенд безсмъртният Джаро окончателно умира в „Под прикритие”

Драматично развитие предстои в поредния епизод на сериала „Под прикритие”, възкръсналият мафиотски бос Джаро, спряган за безсмъртен щял да намери смъртта си – тази неделя, този път окончателно. За това информира Фрогнюз, позоваващ се на свои източници. След като вече загина дащерята на комисарят Попов и любимата на Марто – Зори, дошъл ред и на Туджаров. Няма информация кой ще прати в небитието мафиотския бос – партньорите от турската мафия, Иво или Куката.
Четвъртото продължение на „Под прикритие” доби съвсем еклектичен вид, комбинирайки турски сериал (голяма част от диалозите са на турски, заради включването в сюжета на бандити от Югоизточната ни съседка) и „Шотландски боец”, заради „безсмъртието” на Джаро.
Заглавието на телевизионната поредица пък съвсем изгуби смисъла си, след като Марто заработи без прикритие. Комисарят Попов е все така безсилен и трагичен. Чудно как с такава „претоплена манджа” все още се задържа зрителския интерес. Сцените на безсмислено насилие пък се редят една след друга. Повече дори и от щатско нискобюджетно криминале. Каква ли ще е петата поредица, ако има такава…Най добре е сценаристите да приключват с експериментите си и да пожалят търпението на многострадалните, български, телевизионни зрители! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар