6.12.2013 г.

Manowar започват новото си световно турне през февруари

Метъл легендите обявиха американски дати от световното турне "Kings Of Metal MMXIV"
Метъл групата Manowar постави българското знаме на обложката на своя албум Kings Of Metal MMXIV.
Националният флаг е един от най-забележителните на илюстрацията и се развява точно до американския, докато знамената на страни като Турция са по-надолу.
Kings Of Metal MMXIV е ново издание на един от най-успешните албуми на американската хеви метъл банда - "Кралете на метъла" от 1988 г.
Оригиналът имаше подобна обложка, но знамената на нея бяха различни и българският флаг не беше сред тях.
Нашата страна обаче определено впечатли Manowar, като групата постави в Каварна рекорд за най-дълъг метъл концерт.
Ерик Адамс и компания свириха пет часа пред своите фенове на стадион "Калиакра".
Засега Manowar не са включили страната ни в предстоящото си турне, но присъствието на флага в тяхна обложка прави това доста вероятно.
Manowar обявиха американски дати от световното турне "Kings Of Metal MMXIV"
В чест на 25-годишнината на Kings Of Metal, Manowar обявиха американската част на световното турне "Kings Of Metal MMXIV", започващо на 7 февруари през 2014-а.
"Развълнувани сме от предстоящото турне отново на американска земя! Нашите американски фенове лоялно ни подкрепяха, обединени като едно цяло. Много от тях са пътували из целия континент и дори в Европа, за да празнуват с нас. Тези концерти ще бъдат незабравими, велики тържества на истинския метъл с любимите на всички химни на Manowar! " заяви басистът Джоуи ДиМайо .
В знак на почит към специалната годишнина, Manowar ще изпълнят целия албум "Kings Of Metal MMXIV", заедно с набор от "най-доброто" от други безсмъртни метъл химни.
"Kings Of Metal" албумът на Manowar, крайъгълен камък в историята на метъла, е издаден за първи път на 18 ноември 1988 г., последван от световно турне през 1989 година. В чест на 25-годишнината от тези събития, Manowar ще издаде чисто нова, специална версия на албума, "Kings Of Metal MMXIV", последван от световно турне "Kings Of Metal MMXIV".
Групата ще свири в Европа през март, а през май има концерт съвсем близо до България – в Истанбул. Освен това, се очакват обявяването на още дати от световното турне.

Няма коментари:

Публикуване на коментар