11.12.2013 г.

Безплатни забавления за заралийчета през ваканцията

В работните дни между Коледа и Нова година, както и след новогодишните празници, Община Стара организира безплатни забавления за децата и учениците на град Стара Загора.
Всеки ученик може да посети Центъра за наука, култура и изкуство и да се включи в дейностите на следните форми: фолклорен ансамбъл „Траянци”, школи  по приложни изкуства, живопис, малка пластика, фолклор на етносите, латиноамерикански  танци , мажоретен състав, художествено ателие „Галерия”, клуб „Млад журналист”. 
Занятията ще се провеждат в сградата на Центъра за наука, култура и изкуство на  ул. “Захарий Княжески„ № 71, ет. , съобщават от общинския отдел „Образование“. За ваканционните дни занятията ще започват  от 10 часа и ще продължават до 15 часа. За  информация тел. 042 629062 и 042 638698.
Съвместно с LIDL в петъчните дни - 6, 13 и 20 декември от 17 часа до 20 часа и в съботните дни 7 и 14 декември от 11 до 19 часа, децата ще могат да се срещнат с Дядо Коледа и  да се снимат с него. Снимките ще се правят от професионален фотограф и ще се проявяват в момента безплатно.
В същите дни ще отвори врати и работилница за деца. Децата ще могат да оцветяват керамични фигурки, коледни картички и да изработват  гирлянди и играчки. На 21 декември в работилницата за деца ще се изработват сурвачки. Ще бъде осигурен кетъринг за деца.
В дните от  януари. до 4 януари общината организира спортни дейности за децата и учениците: плуване – 8.30 ч. – 18 ч. в покрития плувен басейн,   волейбол и футбол – 9 ч. – 12 ч., в спортна зала „Иван Вазов“.
Библиотеките „Захарий Княжески“ и „Родина“ ще работят за децата през цялата коледна ваканция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар