4.12.2013 г.

„Скорпионс” пак идват, въпреки че се сбогуваха с родната публика преди три години

Ветераните "Скорпиънс" ще бъдат посрещнати с лукс и любов при четвъртата си визита у нас. Въпреки че преди 3 г. уж направиха прощално турне, спирка от което беше и София, Клаус Майне и компания размислиха и решиха да останат още на сцената. Първият им концерт в България пък бе в далечната 1993 г. на стадион "Васил Левски". Сега ще те пеят в зала "Арена Армеец" на 16 декември. Ще кацнат в столицата ден по-рано.
Часове преди да излязат на сцената, рокаджиите ще се срещнат с финалистите от шоуто X Factor, за да им "преподадат" уроци от своята 40-годишна музикална кариера. Концертът на "Скорпиънс" е част от турнето Rock'n'Roll Forever. "Много сме развълнувани, че пак ще се върнем в България, а в София винаги се чувстваме повече от добре дошли. Радваме се, че след всичките тези години хората искат отново и отново да ни видят и чуят на живо", заяви Майне. Ветераните ще се къпят в петзвезден разкош - освен луксозен хотел на всеки от тях ще бъде осигурена лимузина BMW - 7-а серия, с шофьор и охрана, с която да се придвижват по софийските улици.
Билети за концерта се продават на цени от 65 до 100 лв. в мрежата на Eventim. Безплатно влизат деца до 7 г., както и придружители на инвалид с билет. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар