16.03.2012 г.

Шведката Лорийн ще спечели „Евровизия”, прогнозират букмейкъри


Миналата година заложните къщи познаха, че ще победи азерския дует

Миналата година букмейкърите познаха за азерите
Букмейкърските къщи пуснаха своите прогнози за краен победител на конкурса "Евровизия", който тази година ще се проведе в Баку. Според "Уилям Хил" и "Ладброукс" и Ladbrokes абсолютен фаворит е шведската певица Лорийн, която е с мароканско-берберски произход, с песента "Еуфория". Коефициентът за успех на скандинавката се оценява на 3.00 от "Ладброукс" и 2.87 от "Уилям Хил".
Изненадващо или не, много високо се котират шансовете на "Бурановските баби" от Удмуртия (част от Приволжския федерален окръг) в Русия. Те са на второ място в класацията с коефициенти 6.00 и 6.50. Тяхната песен Party for everybody покори и зрителите, и професионалното жури на всеросийския конкурс на 7 март. Бабите изпълниха песента на удмуртски и английски, а преди дни тя бе преведена и на руски. По-малки шансове букмейкърите дават на представителите на Дания, Сърбия, Ирландия и Великобритания, които допълват шестицата.
Победа за България граничи с научната фантастика. "Уилям Хил" и Ладброукс" не очакват чак такава изненада от Софи Маринова и нейната песен "Любов без граници", затова и първото място за нас е оценено с максималния коефициент 101. Едва ли можем да се утешим, че в нашата аутсайдерска компания са още Холандия, Сан Марино, Грузия, Малта, Латвия и Албания.
Миналата година заложните къщи познаха победителя, след като през март представителите на Азербайджан – Ел и Ники, бяха техният фаворит. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар