19.03.2012 г.

„Комиците” снимат специално предаване в чест на Чудомир


Специално издание на предаването „Комиците" ще популяризира Казанлък и писателя-хуморист Чудомир. С поканата към екипа на „Комиците" организаторите на празниците от фондация „Чудомир" имат за цел за Казанлък и града, в който е творил именият хуморист, да получат и национално признание и популяризация.
Предаването ще бъде записано на 26-ти март, ден след откриването на 19-те поред празници на Чудомир. Сред публиката ще присъстват наследници на именития туриец, както и известни казанлъчани. „Комиците" не идват на турне в Казанлък, а на запис на предаване, което означава, че в реализацията му участва целият екип от 55 души. По тази причини в залата на ДК „Арсенал", където ще бъде направен записът, ще има ограничен брой публика.
В понеделник в билетния център в Казанлък, на ул. „Искра"4 в продажба ще бъдат пуснати само 80 билета, съобщиха организаторите. Сред поканите гости от „Комиците" са най-бързата бяла жена в света за 2000 г. лекоатлетката Петя Пендарева, кардиохирургът проф. Генчо Начев, поп певицата Елвира Георгиева, група „Грамофон" и други.
Записът на предаването от Казанлък ще бъде излъчен на 6-ти април.

Няма коментари:

Публикуване на коментар