9.02.2015 г.

„Моят съпруг в съседната къща” е новото валентиновденско изкушение от „Ера”

Моят съпруг от съседната къща” е новото заглавие от листата на „Ера”, което излиза в книжарниците на 12 февруари, непосредствено преди празника на влюбените. Смях, и сълзи и море от емоции очакват читателите, защото Карън Елиът е майстор в този жанр.
Когато е на 19, Ела лудо се влюбва и се омъжва за обещаващия красив млад художник Себастиан. Животът ѝ обаче не се превръща в приказката, за която си е мечтала. Години по-късно тя и децата живеят в разнебитената им къща, а Себастиан се е изнесъл заедно с картините си в допълнителната постройка в двора. Може би това, което тя смята за модерен брак, е надвиснала катастрофа...
Не ѝ стигат двамата мързеливи тийнейджъри вкъщи, а и свръхкритичната ѝ майка се изтърсва на прага ѝ със своя собствена драма... Единственото утешение, което Ела намира, е компанията на чаровния градинар Людо. Самият той е женен, а съпругата му не се радва на особени симпатии сред жителите на селцето им.
За сравнение, животът на деспотичната сестра на Ела Джини е привидно перфектен.  Времето ѝ е запълнено с благотворителност и по всичко личи, че и децата ѝ са съвършени. Само че не всичко е такова, каквото изглежда отстрани.
Когато съпругът на Ела внезапно решава да се изнесе, тя се оказва напълно неподготвена. Може би е време тя да спре да бяга от тайната, която преследва проваления ѝ брак?

За автора:

Катрин Елиът е авторка на романите „Мъже под наем”, „Всички готини са женени”, „Стари вещи, нов живот”, „Денят не си личи от сутринта”, „Афера по никое време“, спечелили сърцата на милиони читателки в целия свят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар