3.02.2015 г.

Хулио Иглесиас отново с концерт през май

71-годишният Хулио Иглесиас има много почитатели и у нас. Той ще дойде за пореден концерт. Най-успешният изпълнител на всички времена, пеещ на испански, ще зарадва феновете си в "Арена Армеец" на 26 май, съобщават от Loud Concerts. Предишната му изява бе преди три години в същата зала. Билети се продават от днес в мрежата на Ивентим на цени от 60 до 140 лева. Концертът е част от световно турне на Иглесиас старши, включващо концерти в Бразилия, САЩ, Русия, а после и в Европа.
Латино-певецът едва ли има нужда от представяне. Достатъчно е само да споменем внушителните 300 милиона продадени албума по целия свят на 14 езика и издадените над 80 албума с общо 2600 златни и платинени отличия. Блестящата му кариера го среща с най-известните музиканти в света и пее на една сцена с изпълнители от ранга на Франк Синатра, Пласидо Доминго, Стинг, Уили Нелсън и много други. Има зад гърба си над 5000 изяви по целия свят пред повече от 60 милиона зрители.
Характерните балади на Хулио, които се превръщат във вечни хитове, му носят много отличия, между които "Грами" и собствена звезда на Алеята на славата. Бащата на Енрике е и единственият чуждестранен изпълнител с рекордни продажби в Китай, награден от тяхното Министерство на културата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар