26.02.2015 г.

Нови два романа от Агата Кристи издава „Ера” от популярната поредица

Издателство „Ера“ представя две нови заглавия от всепризнатата майсторка Агата Кристи – „В хотел Бъртрам“ и „Изпитание за невинните“. Кралицата на криминалния жанр не разочарова и за пореден път ни поднася заплетени загадки, умели психологически портрети и неочаквани обрати. „В хотел Бъртрам“ мистерията разследва госпожица Марпъл, а в „Изпитание за невинните“ читателите ще се запознаят с някои нови персонажи. Книгите са в разпространителската мрежа от 26 февруари. 

Луксозният хотел Бъртрам е на път да загуби добрата си репутация. Когато госпожица Марпъл пристига на почивка в Лондон, открива в хотела всичко, което е искала: класически мебели, безукорно обслужване и доловима атмосфера на опасност зад старателно излъсканата фасада. Но все пак, дори тя не може да предвиди смъртоносната верига от събития, която започва да се разплита, когато ексцентричен гост на хотела тръгва за летището в грешния ден.

Докато се възстановява от амнезия, д-р Артър Калгъри открива, че е можел да осигури алиби в скандален процес за убийство, в който осъденият е Джако Аргайл. Жертвата е майката на Джако. Още по-сложна става ситуацията, когато той умира в затвора. Но невинността му означава, че някой друг е извършил убийството и със сигурност би го направил отново, за да остане в сянка. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар