26.11.2013 г.

Джони Деп ще играе и в продължението на „Алиса в страната на чудесата”

Въпреки че режисьорът Тим Бъртън няма да участва в продължението на "Алиса в страната на чудесата", актьорът Джони Деп, който често сътрудничи на Бъртън, отново ще се превъплъти в образа на Шапкаря, съобщи Контактмюзик.
Холивудската звезда ще партнира на австралийската актриса Миа Вашиковска, която отново ще е Алиса. Новината е потвърдена от компания "Дисни".
Режисьорът Тим Бъртън ще бъде заменен от Джеймс Бобин, познат на зрителите с работата си над филма "Мъпетите", пише БТА.  Очаква се "Алиса в страната на чудесата 2" да излезе на екран на 27 май 2016 г.
От съобщението на компания "Дисни" не става ясно дали в продължението зрителите ще видят отново Хелена Бонам Картър като Червената кралица, Ан Хатауей като Бялата кралица и Мат Лукас като Туидълдум и Туидълди.
Филмът "Алиса в страната на чудесата" постигна огромен касов успех, надхвърляйки приходи от 1 милиард долара в международния бокс-офис в годината на излизането си.
От компания "Дисни" съобщават още, че игралната версия на "Книга за джунглата", режисирана от Джон Фавро, ще тръгне по кината на 9 октомври 2015 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар