21.11.2013 г.

Ново ограничение на движението в Стара Загора

До 24 ноември в часовете от 07:00 часа до 18:00 часа се преустановява движението по ул. „Генерал Столетов" в участъка от ул. „Д-р Тодор Стоянович" до ул. „Георги Стойков Раковски" в Стара Загора. Ограничението се налага с оглед осигуряването на безопасното организиране и изпълнение на ремонтните дейности по проект „Зелена и достъпна градска среда".
То се отнася за движението на личен, обществен, договориран транспорт и на автомобили, извършващи транспорт за собствена сметка.
В посочения часови интервал те ще се движат по обходен маршрут:
• за движещите се посока от запад на изток: ул. „Д-р Тодор Стоянович - ул. „Димчо Стаев" - бул. „Славянски" - бул. „Св. Патриарх Евтимий".
• за движещите се посока от изток на запад: бул. „Св. Патриарх Евтимий - ул. „Августа Траяна" - ул. „свещ. Георги Клисаров" - ул. „Илия Куртев" - ул. „Княз Ал. Батенберг".
Препоръчва се водачите на моторни превозни средства да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната маркировка.
Осигурена е подмяната на вертикалната пътна маркировка за посоченото време и място. Уведомени са домоуправителите за ремонтните дейности. След приключване на мероприятието, движението ще се нормализира незабавно по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.

Няма коментари:

Публикуване на коментар