23.07.2013 г.

Различният поглед кани участници за VІ младежки фестивал

Стара Загора отново ще е домакин на младежкия фестивал на изкуствата „Различният поглед". През тази година той ще се проведе за шести пореден път през първия уикенд след началото на учебната година в града.
Фестивалът е безплатен и представя различни жанрове на съвременното изкуство, включвайки музикална сцена, театър, кино, арт работилници и занаяти, street art, спортни демонстрации и др. Освен поле за изява на артисти от страната и чужбина, той дава платформа за НПО сектора, представяйки клубове и организации от региона, с цел привличане на младежите към техните дейности.
Тази година фестивалът „Различният поглед" ще се проведе в парк Аязмо в Стара Загора, на Летен театър и приходящите алеи и площадки, където старозагорци „бягат" от бетонната клопка на града.
Организаторите вече очакват предложенията на желаещите да участват като областите са арт инсталации, кино и видео-арт прожекции, изложби, траш-арт инсталации и декорация на пространства, графити върху ограда на Летен театър, графити върху подвижни и рециклирани елементи (варели, пана, палета и др.), форум-театър, музикално-сценични включвания, улични пърформанси, танц. Крайната дата е 20 август.

Няма коментари:

Публикуване на коментар