4.07.2013 г.

Беройци се готвят за купата и първия си мач за Лига Европа

Началният час на срещата между Берое Стара Загора и Апоел Тел Авив от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Първият мач ще се играе на стадион “Берое” в Стара Загора на 18 юли 2013 г. от 19:30 часа.
Съперникът на Берое Апоел вече започна своята подготовка за новия сезон в израелското футболно първенство, което стартира в края на август. Техният първи подготвителен лагер се провежда в Полша, където футболистите се подготвят в Опаленица.
През изминалия сезон играчите на Ран Бен Шимон завършиха на трето място в Израелската Примиер Лига. Апоел Тел Авив е 13-кратен първенец на Израел, като последното отличие датира отпреди 3 години. 16 пъти е носител на Купата на страна и 5 пъти на Суперкупата на Израел. Във витрината на еврейския тим личи и постижение от далечната 1967 година, когато тимът от Израел печели Азиатската Клубна Купа.
Междувременно “Национален фенклуб Берое – Стара Загора” организира пътуване за привържениците на старозагорци за футболната среща за Суперкупата на България между шампиона Лудогорец и носителят на . Срещата е на 10 юли от 20:30 часа на Националния стадион “Васил Левски” в София.
Цената на пътуването, без включен билет за мача е 7 лева за членове на “НФК Берое”, които имат членска карта за сезон 2013/2014 и 12 лева за всички останали фенове.
Автобусите тръгват в 16:00 часа в деня на мача от кръговото на стадион “Берое”.
Записването започна от 3 юли (сряда) и продължава до 8 юли (понеделник) във фенмагазина на Берое намиращ се на стадиона. Влиза се от северозападния вход през стълбите към залата с тенис масите. Работното време е всеки ден от 10:00 до 13:00 и от 13:30 до 18:30 часа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар