3.07.2013 г.

Български филми прожектират край езерото Загорка

Всяка сряда през юли от 22 ч. на големия киноекран в лятната градина на Парк-Хотел „Стара Загора” ще се прожектира шедьовър на българското комедийно кино.
Георги Мамалев отново ще блъска ентусиазирано по барабаните, както правеше в шедьовъра „Оркестър без име”, а Катето Евро ще кокетничи в ролята на „талантливата” певица Рени. Това ще се случи „на живо” на 3 юли, сряда, от 21 часа в лятната градина на Парк-Хотел „Стара Загора”, когато двамата любими актьори ще открият първия в Стара Загора летен кино-ресторант. Мамалев и Еврото ще разкажат весели случки около заснемнето на филма. Катето ще се пробва отново да изпее „Кес сара” като героинята си Рени, ще звучат... песни на НЛО, ще има много скечове и смях. Гостите на ресторант „Орфеида” ще изгледат „Оркестър без име” заедно с любимите си актьори, ще могат да си вземат автографи, както и да се снимат с тях.
На 10 юли клиентите могат да гледат „Господин за един ден” с Тодор Колев, на 17 юли комедията „Два диоптъра далекогледство”, на 24 юли „С деца на море” – двата филма са с Георги Парцалев, а на 31 юли „Таралежите се раждат без бодли”. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар