22.07.2013 г.

Иван Ласкин даде неласкава оценка на журито на „Мис България 2013”

Устатият Иван Ласкин, който се появи като коментатор в “Мис България 2013″, внезапно каза,
че е идиотско четирима души да оценяват талантите на 18 момичета и от тях да няма поне един, който да е завършил висше образование и да има някакви общи познания за изкуството и да притежава необходимата обща култура.
ТВ7 успя да събере срещу солиден хонорар четирима, които нарече ментори, поставяйки ги на съдийската скамейка. Те трябва да оценяват общите умения, знания и култура на участничките, без да притежават такава.
Жени Калканджиева, например, е работила предимно като миска, а после като шеф на модна агенция. Образованието й е средно. Лорд Евгени Минчев последно беше ватман, преди да се издигне до светски хроникьор. Какво е учил и докога, само той си знае.
Миналогодишната „Мис България” Ваня и да е искала, не е имала време да учи, защото е млада и дава съвети от общ характер. Като последно попълнение почти на пожар бе сложен единия брат Аргиров, който разбира само от музика и от нищо друго.
Смешно и тъжно изглеждаше, например, когато момичето от Кърджали Емел реши да покаже таланта си, че може да говори на… турски. А това талант ли е, след като Емел е етническа туркиня? Все едно да изпитваш румънец знае ли румънски. Жени Калканджиева четеше сериозно “Червената шапчица”, а Емел я превеждаше като кармазъ и получи отличен за справянето си със задачата, която сама беше избрала.
Аргиров поне се опитваше да пее с участничките и да ги насърчава, докато Жени и Евгени Минчев открито им се подиграваха, като ватманът беше най-злостен в коментарите си в изкуства, които не разбира. Вярно е, че участничките не са цвета и ума на нацията, но уви, журито също не е. Или то каквито участничките, такова и журито…

Няма коментари:

Публикуване на коментар