18.07.2013 г.

Четири нови български сериала ще гледат зрителите от есента

Пет продължения и четири чисто нови сериала ще зарадват българските зрители тази есен.
След лятната почивка успешните родни телевизионни поредици ще се завърнат.
Нова порция смях ще ни поднесе шестият сезон на „Столичани в повече”. Сюжетът му засега се пази в тайна, като продуцентите разкриха само, че в новите епизоди илюзиите на героите ще умрат, но ще бъдат заменени от нови надежди, а персонажите, които са останали на дъното, ще открият нови пътища към щастието, пише в."Новинар".
Още една продукция на продуцентска къща „Дрийм тийм” ще се сдобие с нов сезон през есента. Работата по втората част от историческата сага „Дървото на живота” започна още през май, като действието ще се развива години след края на първата част – по време на Първата световна война.
През есента зрителите ще станат свидетели и на новите епизоди на тийнейджърския сериал „Революция Z: Секс, лъжи и музика”. Актьорите, които се превърнаха в идоли на учениците в цялата страна, в момента са в заслужена отпуска и някои от тях се забавляват на морето. През юни обаче те активно снимаха втория сезон и бяха на работа по 12 часа на ден. „Представях си лятото на море и на партита, но повечето време сме на снимки”, обяснява Мона Недева. Нейната героиня ще претърпи пълна промяна в следващия сезон и ще се превърне в нещо противоположно на това, което е била досега. Трагедия пък ще се случи с героинята на Джулия Бочева, но от това тя само ще стане по-силна. „При мен няма такива промени. Върнах се към първоначалното си състояние и пак ставам сваляч”, разказа за своя образ Иван Тишев. Ще станат и интересни неща в любовния живот на героя на Иван Иванов. Феновете ще видят и нови герои, като във филма роли ще имат победителят в „Гласът на България” Ивайло Донков, както и Графа и Михаела Филева.
Актьорите от „Революция Z” работят не само по филма, но и по нови песни. Те записаха три парчета за третия сезон, като едната от тях ще бъде бунтарска, а друга ще стане част от кампанията „Зелената песен на България”.
По bTV есента продължава и сагата „Фамилията”. Снимките започнаха през юни, като почивката за екипа ще бъде само през август. Във втория сезон най-големи предизвикателства ще има пред героя на Стефан Данаилов. Той ще се опита да влезе във властта. Проблемите в семейството му обаче ще продължат да се задълбочават. Ще видим и повече от историята на Лора – Яна Маринова.
Вече започнаха и кастингите за четвъртия сезон на „Под прикритие”. Те ще продължат до септември, като все още не е ясно кога започват снимките. По морето се извиха опашки от желаещи да се включат в криминалната поредица за мафиота Джаро и ченгето Мартин. В новия сезон обаче няма да видим един от любимите герои на феновете – Косъма. Актьорът Александър Сано казва, че шансовете той да се върне в сериала са малки. Вместо това обаче има възможност да го видим в други образи. През есента по БНТ трябва да стартира новият тийнейджърски сериал на братя Чучкови „Ескейп”. Сано е работил с тях във филма „Тилт” и има шансове отново да го видим в тяхна продукция.
По БНТ през есента тръгва и новият сериал на Найо Тицин „Четвърта власт”. Медийната драма ще разкаже историята на влиятелен български вестник и неговите издатели и ще покаже машинации и тайни сделки между журналисти, политици и бизнесмени. Владо Пенев ще играе мафиотски бос, а Михаил Билалов, който сложи очила и брада за ролята си, ще бъде собственик на медията. Снежина Петрова пък ще влезе в ролята на негова съпруга и главна редакторка, а Деян Донков – на разследващ журналист.
Нов сериал подготвя и Влади Въргала, който реши да превърне успешната си екшън комедия „Операция Шменти капели” в поредица в ефира на TV7. Режисьорът вече започна снимки в пещерата Проходна край Карлуково, както и в Плана планина. Действието в сериала ще се развива в три епохи и в него ще можем да видим Йосиф Сърчаджиев като член на ЦК на БКП. В сериала ще се включи и Латинка Петрова.
Любен Дилов-син също обяви, че работи по сериал за TV7, който трябва да стартира наесен. Той ще бъде създаден по нов за България формат и в него вероятно ще участва Катето Евро. Проектът също ще е посветен на медиите, но не на вестниците, а на телевизията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар