21.06.2013 г.

Удариха онлайн залозите, Черепа вече е неоспорим лидер в страната

Със спирането на достъпа на българи до 22 сайта за залози в интернет се блокират и сметките на нашенците, които играят онлайн. Сайтовете бяха заключени с решение на съда по настояване на комисията по хазарта като бяха обвинени в незаконна работа. До момента регулатора не е изработил необходимите наредби за лицензиране и затова не е издадено нито едно разрешително.
“Залагам от 4 г. в най-големия световен онлайн букмейкър bet365. В момента имам по сметката си в сайта 4500 лв., които обаче не мога да изтегля заради “светкавичната намеса” на Държавната комисия по хазарта и Софийския районен съд”, жалва се един от потърпевшите българи. В България има още хиляди залагащи онлайн с подобна съдба.
Искането за лицензиране на фирмите за онлайнзалози отдавна се прокарва от лобито около Васил Божков – Черепа. С рестрикциите той става неоспорим лидер при спортните залози в страната. Коефициентите в неговите букмейкърски пунктове са много по-ниски, възможностите по-малки. Например, за сегашния турнир за Купата на конфедерациите в Бразилия мачовете са маркирани с черна точка – няма възможност за залози за точен резултат. Конкуренцията обаче вече е отстреляна. Соченият за най-богат българин и любител на античните колекции постигна своето. А новото правителство показа, че е също като старото – главната му цел е да угоди на своите богати и влиятелни другари…

Няма коментари:

Публикуване на коментар