10.06.2013 г.

Заралия вдига първата депутатска сватба

Първа сватба в новия парламент ще вдигне старозагорският депутат от ГЕРБ Пламен Йорданов. Той ще каже „да" идната събота на дългогодишната си изгора Пламена, с която са приятели от детинствo. Сватбеното тържество ще бъде в курортното селище „Елените", но всъщност това ще бъде скромно парти за роднини и приятели, издаде в аванс Пламен. Стилна щяла да бъде и музиката – ще свири класическото трио „Реверанс" от Старозагорската опера.
Сред гостите ще бъдат и старозагорският кмет Живко Тодоров и приятелката му Нели. Пламен и Живко са приятели от деца, живели са заедно и като студенти в столицата. „Дано аз като повлека крак и той да се престраши да се „бракува", казва с усмивка старозагорският гербер за дългоочакваната сватба в Града на липите.
Пламен и Пламена си дали дума отдавна, но веднъж отложили за местните избори, после пък за парламентарните. „Сега решихме да побързаме преди да са дошли следващите избори", казва 32-годишният Йорданов, очевидно притеснен от трудния старт на новия парламент. Пламен е финансист, досега бе председател на общинската комисия по финанси и бюджет и шеф на групата общински съветници от ГЕРБ. Половинката му Пламена е завършила колеж по фризьорство и козметика в Канада.
Засега младото семейство смята да свие гнездо в депутатската квартира на Пламен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар