9.05.2013 г.

Блогър разкри името на шефа на агент 007

Истинската самоличност на боса на Джеймс Бонд от МИ6 най-сетне беше разкрита от зоркото око на почитател на поредицата на тайния агент, който гледал последния филм "007 Координати: Скайфол", съобщават английските таблоиди.
Менторката на агент 007 дълго време беше обвита в мистерия и беше известна само с кодовото си име Ем, но истинското й име беше разкрито като Оливия Мансфилд. Почитател на поредицата спрял един кадър от "007 Координати: Скайфол" с продължителност по-малко от секунда от сцена, в която Бонд (в ролята Даниел Крейг) получава кутия с порцелановия кралски булдог, обвит в британското знаме, който обикновено стои на бюрото на Ем (в ролята Джуди Денч).
Блогърът Фил Нобъл младши натиснал стопа и уголемил думите "От имуществото на Оливия Мансфилд, поверено на Джеймс Бонд", част от надпис върху кутията. "Направихме проверка и смятаме, че до момента това е първият и единствен път, в който някой разкрива истинското име на Ем", заяви Мег Симънс, директор на архива на продуцентската компания на филмите за Бонд Еон. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар