15.12.2011 г.

Палежите на коли станаха повсеместни

Наглостта на подпалвачите в София мина всякакви граници, след като репортаж в БиТиВи нагледно показа най-добрите начини за бързото и ефективно опожаряване на автомобил. Палежи вече има и в други градове. Най-печалното е, че пострадалите са обикновенни хора – богатите си имат гаражи и живеят в квартали от затворен тип.
Престъпната група буквално се подигра с полицията тази нощ.
Първо подпалвачите удариха в "Люлин", където в момент на запалването на поредния автомобил полицейски патрул се е опитал да потуши сам пожара. Докато полицаите се борят с пламъците, престъпната група се изместила и запалила втора кола. Не последвал арест и подпалвачите се отправили към квартал "Дружба", където запалили автомобил в близост до районно полицейски управление.
Предна част на джип марка "Исизу Трупер" бе напълно унищожена на неохраняем паркинг пред блок 35 на кв. "Дружба" 1, на около 200 метра от Осмо Районно полицейско управление. При пожара няма пострадали други коли от пламъците.
Паркингът пред блока е пълен с автомобили и само бързото погасяване на джипа е предотвратило пламъците да преминат към другите коли.
Палежите в "Люлин" бяха извършени пред блок 211.

Няма коментари:

Публикуване на коментар