28.04.2011 г.

Ищар зарязва ваканцията си за да пее в България

Ищар включи и Бургас в предстоящото си национално турне у нас. Певицата ще пее за първи път пред бургаска публика на 4 юни от 21 ч. в Летния театър. Звездата прави жеста към феновете с цената на собствения си отдих. Първоначално изпълнителката планирала за този ден почивка със съпруга си на тих черноморски плаж, но огромният интерес от страна на хиляди почитатели от района на Бургас я накарал да вземе окончателното решение специално за тях да изпее на живо най-големите си хитове на местна сцена.
Турнето на Ищар Алабина ще премине още през Варна на 3 юни (Летен театър), София на 5 юни (зала 1 на НДК) и ще приключи в Пловдив на 6 юни ( Античен театър).
Билети за концерта на Ищар в Бургас могат да бъдат закупени на касата на Драматичен театър "Адриана Будевска", както и в мрежата на Eventim.
Световноизвестната етно изпълнителка ще дойде у нас с бенд от 12 музиканти, бекинг вокали и танцов състав, уточняват организаторите от АРТ БГ. Освен на богат репертоар посетителите на четирите концерта ще станат свидетели на зашеметяващ спектакъл с пищни сценични декори и атрактивни костюми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар