5.04.2011 г.

Оставка след взрив намали броя на зам.-кметовете в Стара Загора

Велизар Балабанов, заместник-кмет на община Стара Загора, подаде оставка. Той е посочил пред ръководството на политическа партия ГЕРБ, че мотивите му за решението са лични, въпреки че оставката бе поискана от ... партията на зелените преди няколко дни. Според зелените атентатите били сигнал, че зам.-кметът е корумпиран. Балабанов опроверга това твърдения и... подаде оставка?!?
Ръководството на партията в Стара Загора прие оставката на Велизар Балабанов, с оглед на сваляне на напрежението, което бе създадено през последните седмици между него и общинската администрация и ПП ГЕРБ, по скоро с лобито на депутатът Недялко Недялков.
Г-н Балабанов оставал активист на герберите и ще продължи да работи активно за развитието на партията, се казва в прессъобщение, изпратено от ръководството на ГЕРБ в Стара Загора.
Както се очакваше няма заподозрени за последния атентат срещу Балабанов. Наскоро бе взривен личния му автомобил. Това е третия поред атентат срещу него. По традиция извършителите на подобни актове остават неизвестни. Паметливи жители на региона знаят и други подобни случаи, при които обект на „терористите” са били бившият градоначалник и настоящ депутат Евгений Желев, покойният радневски кмет Нончо Воденичаров и братът на отстранения от длъжност гълъбовски кмет Николай Тонев.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар