14.12.2010 г.

Ал Бано представи биографията си на Панаира на книгата

Световноизвестният италиански певец Ал Бано бе за два дни в София, за да представи биографията си "Това е моят живот". Той закри Панаира на книгата в НДК пред множество известни и безименни почитатели, а предната вечер в Дом на киното присъства на премиерата на филма на Георги Тошев за него "Пътят към щастието".
Ал Бано е най-продаваният италиански изпълнител от 80-те години до днес. След загадъчното изчезване на голямата му дъщеря и драматичната раздяла с Ромина, той се върна сам на музикалната сцена. Днес се чува с бившата си съпруга веднъж годишно. Освен с пеене в последните години Ал Бано сe занимава с туризъм и производство на вино.
Той не спести суперлативи за българската си публика. "Ние сме близки и единственото, което ни разделя, е езикът, иначе сме толкова еднакви и близки. С всички хора, които срещнах, дори и в работен план, се чувствах като у дома си. Всички те, а и много други тук в България, са моя кръвна група. И това е едно чудо - това е дар Божи и felicita (щастие на итал. )"

Няма коментари:

Публикуване на коментар