22.10.2014 г.

Нови ремонти на централния булевард в Стара Загора

С оглед осигуряване на безопасното организиране и извършване на ремонт и рехабилитация на южното платно на бул. „Цар Симеон Велики” в Стара Загора, се спира движението в участъка от ул. „Ангел Кънчев” до бул. „Крайречен” , за времето от 22.10.2014г.  до 24.10.2014 г.
 Това предвижда заповед на кмета Живко Тодоров, като за целта се спира движението на личен, обществен и договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка.
Създадена е временна организация и безопасност на движението по бул. „Цар Симеон Велики” /южно платно/ в участъка от ул. „Ангел Кънчев” до бул. „Крайречен”.
Движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС-та извършващи транспорт за собствена сметка ще се осъществява по обходен маршрут:
•          за движещите се посока от запад на изток: бул. „Цар Симеон Велики” – ул. „Ангел Кънчев” – бул. „Славянски”;
•          за движещите се посока от изток на запад: по северното платно на бул. „Цар Симеон Велики”
Разпоредено е осигуряването на знаци за извършване на строителни и монтажни работи и където е необходимо е подменена вертикалната пътна сигнализация.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието,  по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.

Няма коментари:

Публикуване на коментар