8.10.2014 г.

Допълнителни билети за концерта на „Фондацията”

Допълнителни седящи места за зала "Арена Армеец" за концерта на "Фондацията" на 10 ноември бяха пуснати вчера, обявиха организаторите от АРТИШОК.
Освен петимата музиканти - Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, на сцената до тях ще стъпят и трима много специални гости в лицето на Валди Тотев и Георги Марков от "Щурците" и Константин Цеков от ФСБ. За разлика от пролетния концерт на "Фондацията", който беше изцяло акустичен, този обещава само да започне така - с акустика, но да продължи доста "по-твърдо" и на "повече гласове" предвид вокалните гости. Самият Маричков сподели пред организаторите, че "няма да има нито една непозната песен, а рок звученето и електрическите китари ще са на почит в тази специална вечер". Един от акцентите пък съвсем естествено ще бъде изпълнението на песен в чест на неповторимия Пеци Гюзелев, добави още Кирил Маричков.
Билетите се продават ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg, а също и в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала "Арена Армеец" и партньорската мрежа. Цената на билет за седящо място (в седящите сектори в залата) - 40 лева, и седящо място за терена - 50 лева.

Няма коментари:

Публикуване на коментар