29.10.2014 г.

Кинаджии търсят финансиране за проекта си – „Нова Генерация Завинаги”

Ентусиасти се опитват да „съживят на лента” делото и живота на култовата група „Нова Генерация” и покойния й фронтмен Димитър Воев.

"Нова Генерация Завинаги" е актуален проект на младия творчески екип на BkkB films (https://www.facebook.com/pages/BkkB-films/1379578662254412).
„Със съзнанието за огромната тежест на очакванията на всички останали, за които имената Нова генерация и Димитър Воев са много повече от имена, се наехме със заснемането на пълнометражен документален филм със следната концепция”, споделят от екипа:
https://drive.google.com/file/d/0B4LVNLdWERXIRWlkcWZhR3psY1k/view?usp=sharing

„Убедени сме, че осъществяването на концепцията за филма с доверието и съучастието на членовете на общността, свързана с Нова генерация е фундамент, върху който е важно да стъпим. Затова се обръщаме пряко към вас с призив за вашата подкрепа.
На този етап сме изключително благодарни за съдействието от страна на съпругата на Димитър Воев - Нели Недева-Воева, както и на продуцентите, които избраха да ни дадат шанс. Но се нуждаем и от допълнително подпомагане, на база на следната бюджетна разбивка:

Осветление - 700 лв. (чрез продуцент)
Стативи - 1025 лв. (чрез продуцент)
Камера - 1225 лв. (чрез продуцент)
Други - 1775 лв. (чрез продуцент)

Звук - 500 лв. (групово финансиране)
Сценография - 300 лв. (групово финансиране)
Транспорт - 300 лв. (групово финансиране)
Наем терен - 600 лв. (групово финансиране)
Кетъринг - 500 лв. (групово финансиране)
Монтаж - 1000 лв. (групово финансиране)

В тази връзка дължим специална благодарност и на екипа на Gothic Fest Sofia 2014 (https://www.facebook.com/events/561072070656755/?source=1), които ни предоставят възможност да се свържем пряко с вас на фестивала на 25 и 26 октомври и да разположим дарителска кутия за целите на кино проекта.
Правим постъпления и за разкриване на онлайн дарителска сметка, за приятелите ни, които предпочитат този подход.
Намеренията са да отчитаме редовно тук натрупаните към момента средства за проекта и етапа на неговото осъществяване, който те са позволили да се достигне, с уверението, че името на всеки допринесъл неанонимно ще бъде включено в надписите към готовия филм с благодарност" - гласи текста от официалното обръщение на екипа в мрежата.

Billy Noir & Bob Psillo (режисьори)

Няма коментари:

Публикуване на коментар