9.09.2014 г.

Още три книги от поредицата на Агата Кристи издаде „Ера”

Издателство "Ера" представя на българските читатели три нови книги от Агата Кристи. "Аферата в Стаилс" (№ 53 от поредицата) е първата издадена криминална загадка на прочутата авторка и в нея за пръв път се появява белгийският детектив Еркюл Поаро. Отново той разследва и "Мистерията в Синия експрес" (№ 55 от поредицата), което гарантира, че няма да остане ненаказан злодей и незаловен убиец.
 "Загадката на Листърдейл" (№ 54 от поредицата) пък е сборник с мистериозни и вълнуващи разкази, които позволяват на характерния за Агата Кристи стил да се разгърне и дори да ни изненада.

В допълнение към това,  от издателството споделят и друга любопитна новина, този
път в световен мащаб.
В Европа и САЩ ще се проведе премиерата на "The Monogram Murders", най-новата книга за Еркюл Поаро. Написана почти четирийсет години след последната мистерия с ексцентричния белгийски детектив, тази история е излязла изпод перото на Софи Хана, утвърдена английска авторка, получила пълната подкрепа на наследниците на Кристи.
Издателска къща "Харпър Колинс" подготвят грандиозно представяне. За целта е трансформиран хотел "Риц", който само за нощ
та на премиерата се превърна в хотел "Блоксъм", мястото, на което е ситуиран сюжета на "The Monogram Murders". В България "The Monogram Murders" ще излезе през октомври с логото на "Ера".

Няма коментари:

Публикуване на коментар