3.09.2014 г.

От 30 до 100 лева струват билетите за домакинските мачове на „Лудогорец” в Шампионската лига

Лудогорец" обяви официално цените на билетите за трите си домакински мача в Шампионската лига с "Реал" Мадрид, "Ливърпул" и "Базел". Продажбата ще стартира на 12 септември.
Най-евтините билети ще бъдат за секторите зад вратите - Б и Г - по 50 лв. за мача с "Реал", по 45 за мача с "Ливърпул" и по 30 за срещата с "Базел". "Лудогорец" ще спази обещанието си и до събота - 6 септември включително ще приема заявки на притежателите на клубни карти, членове на фен клубовете в страната и спонсорите на Клуба. Те ще имат право на по 2 билета. Заявките се приемат в клубната база на "орлите", разкриха от клуба.
"Свободната продажба стартира на 12 септември като предимство ще имат желаещите да си закупят пакетно пропуски за мачовете с европейския шампион "Реал" Мадрид, швейцарския "Базел" и легендарния Ливърпул. До 25 септември ще бъдат продавани само споменатите пакети с 5% отстъпка и едва тогава започва единичната продажба на билети за първия мач с "Реал" Мадрид. Целта на пакетната продажба на билетите е да бъдат улеснени всички привърженици на "Лудогорец", които имат желание да подкрепят отбора и в трите мача от най-престижния клубен турнир", обявиха от "Лудогорец".
Пропуските ще бъдат пуснати в мрежата на Eventim като пунктове за продажба ще има в по-големите градове на страна, а касите на Националния стадион „Васил Левски“ ще работят в пълния си капацитет, съобщава пресслужбата на клуба.

Цените на билетите:

За Реал Мадрид - 100 лв. (Сектор А), 75 лв (Сектор В), 50 лв. (Сектор Б и Г)
За Базел - 80 лв, 60 лв, 30 лв.
За Ливърпул - 90 лв, 70 лв, 45 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар